Shopping Bag - €0.00

You have no items in your shopping cart.

Return to Previous Page

Luiertas Zebra City Convertible

Be the first to review this product

Regular Price: €229.95

Special Price: €114.97

Product code: 256

Availability: Out of stock

Quick Overview:

De 'Working Mama Babybag' is een luiertas welke ook uitermate geschikt is als werktas. Handgemaakt in Nederland, van Italiaans leder. Dit echte leder wordt mooier elke keer dat je de tas draagt. Gevoerd met water- en vuilafstotend nylon en gemakkelijk schoon te maken en houden. Binnen- en buitenvakken voor luiers, doekjes, flesjes. Ritsvak voor mama's spullen. Ophangsysteem om aan de kinderwagen te bevestigen. Lang hengsel. Ook ideaal voor luierloze dagen! Monsterproof en getest door echte mama's. Inclusief verschoningsmatje.

Levertijd 3 werkdagen. 

Details

De 'Working Mama Babybag' is een luiertas welke ook uitermate geschikt is als werktas. Handgemaakt in Nederland, van Italiaans leder. Dit echte leder wordt mooier elke keer dat je de tas draagt. Gevoerd met water- en vuilafstotend nylon en gemakkelijk schoon te maken en houden. Binnen- en buitenvakken voor luiers, doekjes, flesjes. Ritsvak voor mama's spullen. Ophangsysteem om aan de kinderwagen te bevestigen. Lang hengsel. Ook ideaal voor luierloze dagen! Monsterproof en getest door echte mama's. Inclusief verschoningsmatje. Levertijd 3 werkdagen.

Additional Information

In Depth Luiertas inclusief verschoningsmatje en kinderwagenophangsysteem. Buitenkant 100% leder en nylon. Binnenkant water- en vuil afstotend nylon. Lang hengsel. Met de hand gemaakt in Nederland. Levertijd 3 werkdagen.
Dimensions 45cm x 32cm x 20cm

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Cavalier streeft naar het optimaal benutten van leder en materialen om een gezonde balans tussen de belangen van mens, milieu en onderneming tot stand te laten komen.  Om zo weinig mogelijk te verspillen gebruiken we zo veel mogelijk delen van het leder. leder is een natuurproduct, het is niet gemaakt, het is gegroeid. Nuances en oneffenheden zoals kleur- en structuurverschillen dragen bij aan het unieke karakter.  Het is raadzaam om het leder van uw tas of schoenen 3 tot 4 keer per jaar in te spuiten met een vocht/vuilwerende spray.  Gebruik een nieuw, schoon doekje om vlekken te verwijderen, eventueel met handwarm water en een druppeltje groene zeep. Krassen kunt u uit sommige leersoorten verwijderen door het leer lichtjes te fohnen.  Doe dit echter niet op de nylon of canvas delen van de tassen en/of schoenen.