Shopping Bag - €0.00

You have no items in your shopping cart.

Return to Previous Page

Mint Silver Classic Kids Brogues

Be the first to review this product

€79.95
Product code: 287

Availability: Out of stock

Quick Overview:

Alleen de beste pasvorm en de mooiste materialen zijn goed genoeg voor de voetjes van jouw kleintje en jezelf! Deze Cavalier kinderschoenen zijn handgemaakt in één van de oudste, meest ervaren schoenateliers in Spanje, volledig van leder aan zowel de buiten- als de binnenkant. Een klassiek, plat, veter model met 'brogue' uitstraling in een modern jasje van zacht roze en goud-brons leder. Comfortabele pasvorm en verzacht rond de enkels. Fijne, gemakkelijk te combineren kinderschoenen. Rubberen anti-slip zool van Omega. Hoogte zool: 1,2cm - 1,8cm afhankelijk van maat. Levertijd 2-3 werkdagen.

Maat valt ietsje klein, bij twijfel grotere maat bestellen!
Beschikbare maten: 20 - 36 voor kids en 37 - 41 voor volwassenen. Als uw maat er niet tussen staat is deze bij ons uitverkocht maar kunt u ons e-mailen op info@cavalierdesign.nl

 

Details

Alleen de beste pasvorm en de mooiste materialen zijn goed genoeg voor de voetjes van jouw kleintje en jezelf! Deze Cavalier kinderschoenen zijn handgemaakt in één van de oudste, meest ervaren schoenateliers in Spanje, volledig van leder aan zowel de buiten- als de binnenkant. Een klassiek, plat, veter model met 'brogue' uitstraling in een modern jasje van zacht roze en goud-brons leder. Comfortabele pasvorm en verzacht rond de enkels. Fijne, gemakkelijk te combineren kinderschoenen. Rubberen anti-slip zool van Omega. Hoogte zool: 1,2cm - 1,8cm afhankelijk van maat. Levertijd 2-3 dagen. Maat valt ietsje klein, bij twijfel grotere maat bestellen! Beschikbare maten: 20 - 36 voor kids en 37 - 41 voor volwassenen. Als uw maat er niet tussen staat is deze bij ons uitverkocht maar kunt u ons e-mailen op info@cavalierdesign.nl zodat wij u kunnen doorverwijzen naar één van onze klanten .

Additional Information

In Depth Leder binnen en buitenkant. Comfortabele pasvorm en verzacht rond de enkels. Rubberen anti-slip zool van Omega. Hoogte zool: 1,2cm - 1,8cm afhankelijk van maat. Maat valt redelijk klein, bij twijfel grotere maat bestellen. Beschikbare maten: 20 tot en met 36 voor kids en 37 - 41 voor volwassenen.
Dimensions No

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Cavalier streeft naar het optimaal benutten van leder en materialen om een gezonde balans tussen de belangen van mens, milieu en onderneming tot stand te laten komen.  Om zo weinig mogelijk te verspillen gebruiken we zo veel mogelijk delen van het leder. leder is een natuurproduct, het is niet gemaakt, het is gegroeid. Nuances en oneffenheden zoals kleur- en structuurverschillen dragen bij aan het unieke karakter.  Het is raadzaam om het leder van uw tas of schoenen 3 tot 4 keer per jaar in te spuiten met een vocht/vuilwerende spray.  Gebruik een nieuw, schoon doekje om vlekken te verwijderen, eventueel met handwarm water en een druppeltje groene zeep. Krassen kunt u uit sommige leersoorten verwijderen door het leer lichtjes te fohnen.  Doe dit echter niet op de nylon of canvas delen van de tassen en/of schoenen.